CONNECT - ENHANCE - INPIRE 
 - Video meetings easy on any device! 

 

 

Her har du en sømløs skytjeneste! EasyConference er en skytjeneste som gjør at flere videokonferansedeltakere kan koble seg på det 
samme videomøtet. EasyConference kan brukes med alle typer mobile enheter og videoløsninger. Dette betyr at du kan se og høre alle
deltakerne samtidig, i tillegg kan du dele presentasjoner. Med EasyConference kan du sømløst samarbeide med alle typer video-

konferansesystem, datamaskiner, nettbrett eller telefoner. Enklere blir det ikke!

 

EASYMEETING

HVORDAN FUNGERER DET?

 

Et EasyConference abonnement fra Easymeeting kobler videokonferansesystemer, datamaskiner, nettbrett og telefoner sammen i ett og samme møte! Så enkelt som beskrevet! Vår EasyConference tjeneste lar deg jobbe med kollegene dine, samt ha produktive møter fra hvor som helst uten store investeringer i kostbar infrastruktur. Tjenesten har blitt utviklet med brukeren i fokus, og det kommer deg og din bedrift tilgode.

Et EasyConference abonnement fra Easymeeting kobler videokonferansesystemer, datamaskiner, nettbrett og telefoner sammen i ett og samme møte!
HVORFOR REISE, NÅR VI HAR VIDEO?

 

EasyConference fra Easymeeting gjør det enkelt for deg å koble sammen de ulike plattformene på markedet, i ett og samme møte! Ikke bruk tid på å sjekke hvilket utstyr eller plattform møtedeltakerne bruker, for denne tjenesten håndterer alt! Hvor mange jobbreiser har du i måneden? Har du noen gang tenkt over hva det koster selskapet i rene utgifter og unødig bruk av tid? Vi er helt sikre på at dette er en løsning som vil lønne seg for din bedrift fra første dag. 

 

Har du Lync, Skype, WebRTC, en telefon eller et ordinært videosystem, velkommen til Easymeeting!

EasyConference fra Easymeeting gjør det enkelt for deg å koble sammen de ulike plattformene på markedet, i ett og samme møte!

HØY KVALITET GIR GOD BRUKEROPPLEVELSE! 

 

Opplevelser i høy kvalitet på alle endepunkt gir god brukeropplevelse. EasyConference bruker SVC (Scalable Video Coding), en video teknologi som gjør at video konferanse enheter kan sende og motta forbedret oppløsning, bildefrekvens og kvalitet. Dette gir bedre videokvalitet uten behov for høyere båndbredde.

Opplevelser i høy kvalitet på alle endepunkt gir god brukeropplevelse.

Meldingen din er sendt!

Informasjon du oppgir til AV Fusion Norge AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde.