Hvem er vi?

INTUY er en av norges ledende aktører på løsningssalg og nettverksintegrasjoner innen fagfeltene AV og videokonferanse. INTUY  er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner med spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner. Vi har kontorer i Oslo, Tromsø og Stavanger. Vi vektlegger kompetanse og har derfor dyktige teknikere i vår stab. Vi er en positiv og engasjert gjeng med glimt i øyet. Vi har deg som kunde i fokus. Dine behov er vår hverdag og faglige utfordring. Uansett behov, skreddersøm eller en enkel enhet, vi er her for å hjelpe deg. Lykkes du, lykkes vi!

Hva gjør vi?

Du som kunde har ulike behov. I hvert enkelt tilfelle gjør vi vårt ytterste for å levere den løsningen du har behov for, verken mer eller mindre! Gjennom tett dialog kommer vi sammen frem til den løsningen og de funksjonene dere ønsker i deres møterom. Vi har dyktige og kunnskapsrike fagfolk på salg og teknisk, noe som kvalitetssikrer våre løsninger, før de leveres til deg som kunde. Vi følger deg alle steg på veien, mot en mer effektiv arbeidshverdag.

 

Les gjerne mer om hvordan våre kunder lykkes med løsninger fra oss. Våre referanser uttaler seg HER.

Hvorfor velge oss?

Tyngde og bredde, i tillegg til lang erfaring og riktig kompetanse på mange ulike områder, gjør oss til en ledende aktør du kan stole på. Du som kunde er vårt fokus og det er viktig for oss å levere en løsning du lykkes med!

 

Vil du ha en leverandør som setter deg først?

 VI TENKER PÅ MILJØET! GJØR DET DU OGSÅ!

 

Vi tenker på miljøet vårt. Stor grad av egen bruk av effektive videokonferanseløsninger gjør til at vi reiser svært lite. Vi kan møte kunder og leverandører verden rundt hver dag, sittende på våre egne møterom. Vi liker denne formen for samhandling og kommunikasjon. Det utvider våre grenser og gir oss muligheter vi ellers ikke hadde hatt. 

 

Hva gjør dere i din bedrift? Ring oss gjerne for en uforpliktende prat. Vi er her for deg og gir deg gjerne råd.

Ringe oss?
400 00 785

KONTAKTE OSS?

 

T: +47 400 00 785

salg@intuy.no

 

SUPPORT

T: +47 400 00 785

support@intuy.no

BESØKE OSS?

 

Intuy AS

Haugåsstubben 10 

4016 Stavanger

 

Sjølundvegen 3

9016 TROMSØ

 

SENDE OSS NOE?

 

Intuy AS
Haugåsstubben 10

4016 Stavanger

 

Org: 991 626 433

Bank: 4750.27.78087

 

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde. Personvernerklæring

© 2015-2021 Intuy AS 

Alle rettigheter.