Samhandling er viktig for oss!

 

I vår hverdag er samhandling viktig! Videokonferanse-løsningen AV Fusion har levert, forenkler samhandlingen mellom våre kontorer i Stavanger og Oslo. Vi har ukentlige personalmøter og andre interne møter mellom kontorene og utstyret gjør dette veldig enkelt for oss å gjennomføre. Systemene våre brukes mye i både lange og korte, effektive møter der våre ansatte jobber sammen på ulike prosjekter.

 

Vi sparer oss selv og kundene våre for mye reising. Denne investeringen har spart oss for mye reisekostnader vi ellers hadde hatt. Kundene våre møter vi i mange sammenhenger på videokonferanse og det fra Norges og utlandets mange byer, helt uten å reise. Dette gjør vår hverdag langt mer effektiv!

 

 

 

 

Hvilken løsning bruker vi?

 

En fullintegrert, komplett møteromsløsning med styring.

2 store skjermer for videokonferansebruk og en stor-skjerm montert i taket for nedsenking ved behov. Hele løsningen er styrt via et styresystem fra Crestron. Dette gjør det enkelt for alle brukerne å bruke rommet. Vi lykkes med godt med funksjonaliteten i våre møterom. Tilsammen har vi 3 møterom, 2 i Stavanger og 1 i Oslo.

Derfor valgte vi AV Fusion!
 

Vi valgte AV Fusion på grunn av gode relasjoner. De ble valgt som leverandør i lokalene vi holdt til i tidligere. Det var enkelt for oss å velge de igjen når vi flyttet inn i nye lokaler og ny installasjon av utstyr stod for tur. Øyvind Svendsen er en god representant for AV Fusion og utstyret vi valgte. God kompetanse, pris og service. Vi er tilfreds med jobben som er gjort og med samarbeidet under implementeringen.

Besøk unitech.no for å lese mer om selskapet.

Ringe oss?
400 00 785

KONTAKTE OSS?

 

T: +47 400 00 785

salg@intuy.no

 

SUPPORT

T: +47 400 00 785

support@intuy.no

BESØKE OSS?

 

Intuy AS

Haugåsstubben 10 

4016 Stavanger

 

Sjølundvegen 3

9016 TROMSØ

 

SENDE OSS NOE?

 

Intuy AS
Haugåsstubben 10

4016 Stavanger

 

Org: 991 626 433

Bank: 4750.27.78087

 

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde. Personvernerklæring

© 2015-2021 Intuy AS 

Alle rettigheter.