HVORFOR VALGTE DE OSS?

 

Valg av AV og videokonferanseleverandør kan være krevende. Mange hensyn skal tas og det kan være en rekke detaljer du må ta stilling i nettopp dette valget. Vi ønsket å vite hvorfor våre kunder valgte nettopp oss og her er et utdrag av tilbakemeldingene vi fikk...

 

- "Rådene vi fikk gjorde det enkelt å finne de rette løsningene for oss, der god funksjonalitet og enkel bruk var viktige parametre. ME-gruppen leveres selv møteromsinnredninger, og vi samarbeidet derfor tett med INTUY for å finne rett inventar for optimal brukevennlighet. Dette har vært særdeles vellykket".

 

-"Vi valgte INTUY på grunn av gode relasjoner. Øyvind Svendsen er en god representant for INTUY og utstyret vi valgte. God kompetanse, pris og service. Vi er tilfreds med jobben som er gjort og med samarbeidet under implementeringen".

 

- "Med mange firmaer under samme tak og brukere med vidt forskjellig erfaring med teknologi måtte vi være sikre på at brukerterskelen var lav. Samtidig skulle huset romme et stort auditorium og ha mulighet for å samle sammen store grupper i kantineområdet, der det ble stilt store krav til det visuelle og ikke minst lyd. INTUY fremstod da som den beste partneren for Ipark for å utvikle best mulig tilpassede løsninger for de forskjellige behovene".

Sucsess

Video conferencing has proved to be an essential tool in order to communicate efficiently between onshore and offshore installations. Not only does the technology allow us to operate safely with a reduced staff offshore, it also enables us to share knowledge in real-time if there are any pressing matters. We have also established detailed routines in case of emergency where video conferencing will allow us to run meetings face to face, which makes communication better and simpler than using voice only.

Samhandling er viktig

I vår hverdag er samhandling viktig! Videokonferanse-løsningen INTUY har levert, forenkler samhandlingen mellom våre kontorer i Stavanger og Oslo. Vi har ukentlige personalmøter og andre interne møter mellom kontorene og utstyret gjør dette veldig enkelt for oss å gjennomføre. Systemene våre brukes mye i både lange og korte, effektive møter der våre ansatte jobber sammen på ulike prosjekter.

Vi sparer oss selv og kundene våre for mye reising. Denne investeringen har spart oss for mye reisekostnader. 

Alltid fulle møterom

Helt fra åpningen i mai 2009 har møterommene i Måltidets Hus vært brukt meget aktivt og er tilnærmet fulltegnet hver dag året rundt. Etter å ha sett hvor godt rommene fungerte for brukerne der, ble det raskt besluttet å gjøre lignende oppgraderinger i Innovasjons-parken Stavanger, som driftes av Ipark. Som for Måltidets Hus, preges lokalene i Innovasjonsparken av at bygget huser mange leietakere med høyst forskjellig behov, og enkel bruk ble igjen nøkkelen for å sikre en god brukeropplevelse for alle. 

1/2

ME KONTORMASKINER AS BRUKER MØTEROMMENE MYE!

 

I tillegg til at vi bruker møterommene aktivt selv fremstår disse som vårt ansikt utad når vi har besøk av kunder og andre forbindelser. Ved at vi har funksjonelt og oppdatert AV utstyr i alle rom får våre besøkende se både møbler og våre egne kontormaskiner i et komplett miljø, noe som både gir et profesjonelt inntrykk og samtidig gir dem ideer til hvordan våre produkter kan bli satt inn i andre sammenhenger. Nærhet til leverandøren har også vært viktig for oss, og når vi har behov for assistanse har vi anledning til å kontakte rett kompetanse direkte. LES MER.

Kontakt oss her:
400 00 785

KONTAKTE OSS?

 

T: +47 400 00 785

salg@intuy.no

 

SUPPORT

T: +47 400 00 785

support@intuy.no

BESØKE OSS?

 

Intuy AS

Haugåsstubben 10 

4016 Stavanger

 

Sjølundvegen 3

9016 TROMSØ

 

SENDE OSS NOE?

 

Intuy AS
Haugåsstubben 10

4016 Stavanger

 

Org: 991 626 433

Bank: 4750.27.78087

 

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde.

© 2015-2019 Intuy AS 

Alle rettigheter.