top of page

DET ENKLE ER SOM REGEL DET BESTE!


For en god BYOD løsning anbefaler INTUY Poly Studio videokonferansesystem. Denne løsningen er for små og mellomstore møterom. Kan leveres med ekstra bordmikrofon for bedre dekning av lyd. Bordmikrofonen er nødvendig når det er lengre en 3,5 meter til bakerste deltaker i konferansen Systemet er et såkalt "bring your own device" system. Det betyr at leietakere eller brukere av konferanserommet bruker sin egen Pc / Mac til videokonferanse. De er dermed ikke avhengig av en spesifikk videokonferanse løsning. Det kan være Teams, Skype, etc… Tilkopling skjer med USB-kabel. All deling av dokumenter skjer også via samme USB-kabel. Systemet koples opp til eksisterende skjerm. PC / Mac til bruker må være tilkoplet Wifi for å kunne kjøre videokonferanse.

Noe for deg og din bedrift? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
No tags yet.
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page