StarLeaf logo

STARLEAF

 

StarLeaf tilbyr skybaserte videokonferansetjenester og samarbeidsverktøy som skaper en reell verdi for bedriften din. Enten det er en-til-en videosamtaler, små nettmøter, store webkonferanser eller samtaler mellom team. StarLeafs løsninger er utviklet for å øke produktiviteten og sørge for sømløs samarbeid.  StarLeaf er bygd fra grunnen av basert utelukkende på StarLeaf eid og drevet teknologi, og er ikke avhengig av tredjepartssystemer, noe som gjør StarLeaf utrolig pålitelig og sikker. 

 

StarLeaf-Huddle-01.jpg
ENKELT

Intuitivt og intelligent system

Idag opplever bedrifter en økende forventning fra sine ansatte når det kommer til muligheten for å samhandle raskt og engasjere seg for å forbedre kundeforhold. Samarbeid via video er en ideell måte å knytte den moderne og fremtidige arbeidsstyrken sammen.  StarLeaf anerkjenner dette behovet og har blitt pionerer innen intuitivt intelligente løsninger, noe som gjør at folk kan samarbeide problemløst gjennom overlegen videokonferanse, sikre appbaserte meldinger og integrerte cloud-baserte møtesystemer. De sikrer at bedriftskunder ikke lenger ser på teknologi som en kommunikasjonsbarriere, men som en mulighet. StarLeaf sine integrerte løsninger har et omfattende utvalg av kapabiliteter: skalerbart, kompatibelt, fleksibelt, kontrollerbart, synlighet, og sist men ikke minst pålitelighet. 

desktop mobile - StarLeaf app_0.jpg
SIKKERHET

Full sikkerhet

Sikkerhet er høyt prioritert hos StarLeaf, og derfor eier og driver de sitt eget Cloud-baserte nettverk. StarLeaf Cloud bruker sikker og sertifikatbasert godkjenning for å sikre personvern for all din kommunikasjon, lagring av all data i din lokale jurisdiksjon. StarLeafs sin brannmur-traversaløsning er designet for å bruke en enkel TCP-port og maksimalt en UDP-port. Dette betyr at du ikke trenger å åpne en rekke porter gjennom brannmuren som kan svekke nettverkssikkerheten. StarLeaf kjører også regelmessige sikkerhetsrevisjoner og tilbyr til og med et virus-program for å sikre at vi hindrer eventuelle sårbarheter.

The StarLeaf App - ipad phone transparen
APP

App for mobil, PC og Mac

StarLeaf-appen er en enkel, sikker og pålitelig applikasjon for meldinger, møter og telefonsamtaler. Den fungerer fra hvor som helst, på en hvilken som helst enhet, slik at ansatte kan samarbeide, dele og diskutere like lett på farten som på jobb. Løsningen er også kompatibel med andre tredjeparts videosamtaler.

 

Fra videomøter til raske ad hoc-møter; fra en til en-videosamtaler til pågående gruppechatter; gi teamet ditt et enkelt verktøy som lar dem kommunisere og samarbeide på den måten de ønsker, enkelt og uten begrensninger. StarLeaf-appen har et intuitivt og kjent grensesnitt som brukerne elsker og som ikke krever trening, inkluderer enkle funksjoner som muligheten til å delta i et møte med et tastetrykk.

GT Mini

For huddle og møterom

 

 

Gjør ethvert møterom eller huddlerom om til et konferanserom med GT Mini 3330. De kraftige funksjonene samler teammedlemmer, kunder og partnere fra hele verden for å samarbeide og diskutere like enkelt som om de var i samme rom.

 

GT Mini 3330 gir eksepsjonell kvalitets høyoppløselig video og lyd samtidig som du garanterer en helt sikker tilkobling. Det gir også uovertruffen interoperabilitet, slik at du kan holde samtaler med noen, hvor som helst, på hvilken som helst video- eller telefoninstallasjon.

GT mini Huddle room

GT 3351

For konferanserom og auditorier

For konferanserom og auditorium

Group Telepresence 3351 er spesielt utviklet for å lette rike, avslappende og engasjerende møter i større møterom og auditorier. Designet for profesjonell AV-integrasjon, støtter det flere skjermer, mikrofoner og kameraer, inkludert pan, tilt, zoom og dedikert dokumentkamera, slik at deltakerne alltid kan følge handlingen.

 

Ta et globalt publikum sammen, uansett hvilken enhet eller videosystem de bruker, med Group Telepresence 3351 Room System fra StarLeaf. Med skarp, høyoppløselig lyd og video, samt enkel skjermdeling, er det nesten som å ha alle sammen i samme rom.

Teamline 5140

For huddlerom og møterom i Microsoft-miljø. 

Denne allsidige og fleksible møteromsløsningen utvider din Skype for Business-distribusjon i møterommene for å gi deg et sømløst samarbeid og møtemiljø. Et kjent brukergrensesnitt sikrer at ansatte kjenner instinktivt hvordan man oppretter og starter en videokonferanser.

 

Med en rekke valgmuligheter for deling av kamera, skjerm og trådløs innhold, gjør den prisbelønte Teamline 5140 alle dine Skype for Business-møter svært profesjonelle, tidsbesparende og mer produktive.

For huddleroom og møterom i Microsoft miljø

Teamline 5250

For konferanserom og auditorium i Microsoft-miljøer

 


Denne fullstendig integrerte løsningen for Skype for Business er nettopp designet for å spille inn i videokonferansesuiter som krever flere skjermer, mikrofoner, profesjonelle kameraer og full AV-integrasjon.

 

5250 er et fullt utstyrt enterprise rom system med eksepsjonell video og lydkvalitet som tilbyr en brukervennlig og kjent opplevelse fra skrivebord til møterom. Med sømløs tilkobling med Skype for Business-serveren og / eller Office 365 er dette den eneste fullstendig administrerte AV-integrerte løsningen som integreres med profesjonelle lyd- og videoenheter og tredjeparts kontrollsystemer.

For konferanserom og auditorium i Microsoft miljø

 

StarLeaf Pronto forvandler bedriftens møteromsopplevelse slik at brukerne kan møte og dele på et øyeblikk. Bare koble Pronto til din bærbare datamaskin, og skjermen din deles øyeblikkelig med rommet slik at du er klar til å presentere umiddelbart. Dine StarLeaf-møter synkroniseres også med romsystemet, slik at du kan bli med på ett trykk.

Pronto

Enkel deling i møte

 

 

Enkel deling i møte