VI SØKER NY

AV-TEKNIKER I OSLO

Intuy ser nå etter deg som syns heftig lyd og bilde er selve meningen med livet (og dere som har ett mer avbalansert forhold til faget). Som AV-tekniker i Intuy vil du få masse utfordringer, av og til jobbe i team andre ganger helt alene, men alltid med alle oss andre i ryggen! Vi garanterer og at du vil få utvikle deg faglig og utfolde deg personlig i et miljø med kjempestor takhøyde, uformell tone og få ingen tunge prosesser.

 

Intuy er en liten bedrift med dyktige medarbeidere. Vi setter vår ære i å levere høy kvalitet og brukervennlighet (kompetent) i våre løsninger. Vi er etterrettelige og hjelper våre kunder til å gjøre de rette valgene (ærlig) og vi er overraskende raskt på plass og tilgjengelige for våre kunder (parat). På capsene våre står det tre bokstaver: KÆP – kompetent, ærlig og parat.

 

Din arbeidsplass vil være i Oslo, men du må regne med noe reisevirksomhet i det flotte landet vårt. Vi syns det er fint om du har litt omtanke for helsen din, snakker og skriver norsk godt nok til å bli forstått - og siden mye av dokumentasjonen vår er på engelsk, må du kunne å lese det.

 

Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke. Vi har allerede en andel på 20% kvinner. 

 

Vi har en enkel ansettelsesprosess:

 

  1. Denne annonsen trigger deg litt (kanskje du er lei av å forsvinne i et av de store selskapene?)

  2. Du sender oss to linjer om deg selv til jobb@intuy.no

  3. Vi inviterer deg inn til en prat eller kanskje ut på lunsj?

  4. Du forteller din historie og hvorfor du vil være med oss i Intuy

  5. Så spør du oss om det som er viktig for akkurat deg og vi lover å svare 100% ærlig på alt

 

Ikke la denne muligheten gå fra deg, vis at du ikke er redd for endring, og vit at vi har veldig lyst til å jobbe med deg som ønsker å utvikle deg innenfor faget vårt!

 

Har du lest helt hit så send oss to linjer til jobb@intuy.no eller kontakt sjefen på meil frode@intuy.no eller ring / tekst ham på 90 61 66 65

 

INTUY er en viktig norsk aktør innen fagfeltene lyd, bilde, videostrømming, infoskjermer og videokonferanse. INTUY er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner med spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner. Vi har foreløpig kontorer i Tromsø, Stavanger og Oslo. Vi vektlegger kompetanse og har derfor svært dyktige mennesker i vår stab.

I desember 2019 byttet AV Fusion Norge AS navn til Intuy AS.

Kontakt oss her:
400 00 785

KONTAKTE OSS?

 

T: +47 400 00 785

salg@intuy.no

 

SUPPORT

T: +47 400 00 785

support@intuy.no

BESØKE OSS?

 

Intuy AS

Haugåsstubben 10 

4016 Stavanger

 

Sjølundvegen 3

9016 TROMSØ

 

SENDE OSS NOE?

 

Intuy AS
Haugåsstubben 10

4016 Stavanger

 

Org: 991 626 433

Bank: 4750.27.78087

 

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde.

© 2015-2019 Intuy AS 

Alle rettigheter.