VI SØKER 2 SELGERE 

1 I TROMSØ, 1 I STAVANGER

 

Intuy ser nå etter deg som er engasjert i, har erfaring med eller bare er over middels interessert i faget vårt.

 

Litt om oss:

INTUY er en norsk aktør innen fagfeltene lyd, bilde, videostrømming, infoskjermer og videokonferanse. INTUY er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner og spisskompetanse på videokonferanse-installasjoner. Vi har foreløpig kontorer i Tromsø, Stavanger og Oslo. Vi vektlegger kompetanse og har derfor svært dyktige folk i vår stab. I desember 2019 byttet AV Fusion Norge AS navn til Intuy AS.

INTUY er en liten bedrift med dyktige medarbeidere, med korte veier til endring og beslutning. Vi setter vår ære i å levere kvalitet og brukervennlighet (KOMPETENT) Vi veileder våre kunder i å gjøre rette valg, basert på behov (ÆRLIG) og strekker oss langt for å være raskt på plass og tilgjengelig (PARAT). Det har de siste årene også vært viktig for oss å være rådgiver for kunden, være tidlig inne i prosesser, veilede dem og ta fremtiden med inn i beslutninger. På den måten har vi sikret at våre kunder, på best mulig måte, har landet på en fremtidsrettet løsning med mange muligheter.  

 

I INTUY jobber det mennesker som kjenner stor stolthet til faget og det vi leverer. Vi tar vare på hverandre og har fokus på et godt arbeidsmiljø og mener resultater skapes gjennom gode relasjoner mellom mennesker.

Våre kjerneverdier: KÆP – KOMPETENT, ÆRLIG, PARAT

Hva vil det si å være selger i INTUY?

Som selger i INTUY vil du få daglige utfordringer som vil knytte deg tettere til folkene du jobber sammen med og kundene du skal være i kontakt med. Du har gjerne erfaring fra bransjen, men dette er ikke et krav. Som selger i INTUY har du et solid team i ryggen som vil støtte deg når du er ute for å gi råd til nye og eksisterende kunder. Du vil overta en eksisterende portefølje, men vil vel så mye ha ansvar for å etablere din egen. Vår lettbente organisasjon består av et stort team som jobber tett sammen gjennom prosessen. Det forventes at du er «sulten» og fremoverlent. Du griper de mulighetene som ligger der ute og lar ingen sjanser gå fra deg. Tilstedeværelse vil være et nøkkelord i din hverdag.

 

Din arbeidsplass vil være i Stavanger/Tromsø, men du må regne med noe reisevirksomhet i vårt langstrakte land. Vi setter pris på at du behersker både norsk og engelsk, skriftlig, så vel som muntlig.

 

Vi garanterer at du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig da du vil jobbe i et kompetansesterkt miljø med stor takhøyde og en uformell tone.

 

#utadvant #fremoverlent #resultatorientert #salgserfaringB2B #relasjonsbygger #positiv #bransjeerfaring #gripsjansen #gjennomføringsevne #tilstedeværelse 

Vi vil gjerne oppfordre kvinner til å søke.

 

Lyst til å søke?

Send oss gjerne en kort søknad. Søknad kan sendes til oks@intuy.no.

Ønsker du en prat, kan du ringe vår daglige leder, Odd Kjartan Solset på 905 72 164.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss her:
400 00 785

KONTAKTE OSS?

 

T: +47 400 00 785

salg@intuy.no

 

SUPPORT

T: +47 400 00 785

support@intuy.no

BESØKE OSS?

 

Intuy AS

Haugåsstubben 10 

4016 Stavanger

 

Sjølundvegen 3

9016 TROMSØ

 

SENDE OSS NOE?

 

Intuy AS
Haugåsstubben 10

4016 Stavanger

 

Org: 991 626 433

Bank: 4750.27.78087

 

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde.

© 2015-2019 Intuy AS 

Alle rettigheter.