LA BARNA LEKE SEG TIL LÆRING

 

Barnehagens digitale praksis skal bidra til barnas lek, kreativitet og læring. Ved bruk av digitale verktøy i det pedagogiske arbeidet skal dette støtte opp om barns læreprosesser og bidra til å oppfylle rammeplanens føringer for et rikt og allsidig læringsmiljø for alle barn. Ved bruk av digitale verktøy skal personalet være aktive sammen med barna.

ActivPanel Nickel er en perfekt skjerm for bruk i barnehagen. En interaktiv skjerm som engasjerer barna i samlingsstund, og lar de delta aktiv i samlingsstunden istedenfor å være passive tilskuere. Fra å måtte laste inn bilder fra utedagen, for så å printe de ut, før de kan vises frem, kan du enkelt dele bildene rett på skjerm gjennom trådløs screenshare fra mobilen din.

En prisgunstig, pedagogisk og brukervennlig interaktiv skjerm. Mange barn kan tegne og skrive samtidig. La barna tegne, skrive og leke seg til læring! Den integrerte whiteboarden kan enkelt brukes til skrivetrening og til finmotoriske øvelser. Mange gode apper tilgjengelig med få trykk. Her har du mulighet til å laste ned pedagogiske apper og artige spill rett på skjerm som NRK Super og Fantorangen gjennom Google Play– akkurat som du ville gjort på din mobil eller nettbrett!

LÆRERIK SAMLINGSSTUND!

 

Spennende og lærerik samlingsstund. En skjerm full av gode verktøy for pedagoger, som tidtaker, spinner, og whiteboard.  Skjermen egner seg veldig godt til filmvisning, med et fantastisk bilde og god lyd. Her er det uendelige muligheter til å skape en spennende og lærerik samlingsstund!

______________________

KAMPANJE T.O.M. 15.10.2020

Promethean ActivePanel 65"

Inkludert Mobilt skjermstativ,

Wifi modul, lydplanke og frakt.

Pris eks mva: 33 950,-

TRÅDLØS DELING PÅ SKJERMEN!

 

Send bilde trådløst til skjermen Det er enkelt å sende trådløst fra mobil, nettbrett eller pc til skjermen. Bruk kamera på nettbrettet eller kamerarullen på telefonen, og snakk om dagens tur eller let etter praktiske eksempler på begreper. Det fungerer like godt på IOS, Android, Chromebook og PC.

______________________

KAMPANJE T.O.M. 15.10.2020

Promethean ActivePanel 75"

Inkludert Mobilt skjermstativ ,

Wifi modul, lydplanke og frakt.

Pris eks mva: 39 950,-

FLERE BRUKSOMRÅDER!

 

Et utmerket presentasjonsverktøy Skjermen er et veldig nyttig verktøy på personal – og foreldremøter. Koble til din egen PC og vis frem planer, presentasjoner og nettsteder. Rammeplanen til barnehagen nevner en digital praksis. En interaktiv skjerm møter disse rammemålene på utmerket måte. Skjermen kan legge til rette for at barn utforsker og selv skaper noe gjennom den interaktive skjermen, og vil på en enkel måte gi personalet mulighet til å være aktive sammen med barna inn i den digitale verden. ActivPanel Nickel vil kunne erstatte mange ulike verktøy med en enkelt skjerm. Alt fra overhead, prosjektor, lerreter, tver og tavler. Skjermen har innebygd lagringsplass, slik at en ikke er avhengi av å koble til en annen enhet. Rett fra skjermen kan du laste ned morsomme og læringsrike apper akkurat som du ville gjort på din mobil. Med Google Play direkte på skjermen, er det uendelig mange gode applikasjoner tilgjengelig.

 

Skjermen har også gode verktøy for å kunne lede en læringsstund på en morsom og pedagogisk måte. Skjermen tavleverktøy er svært enkel i bruk, og er nyttig i alle typer samlinger og gjennomganger. Her kan mange av barna jobbe side om side, enten med skrivetrening, tegne eller fargelegge. For å kunne utforske flere av målene i digital praksis, kan barnehagen utstyres med nettbrett, og gjennom denne lage ulike «QR-løyper», utforske spennende AR apper som gir barna mulighet til å studere alt fra dinosaurer, verdensrommet og naturen gjennom linsen på nettbrettet. Dette kan igjen lett speiles til ActivPanel, slik at hele gruppen kan se den virtuelle verden. I tillegg har en mulighet til å koble et dokumentkamera til ActivPanel – og legge alt under lupen, og la alle barna i gruppa delta på utforskningen. Alt fra celler i et blad, til hvordan mugg ser ut, og kanskje titte på et insekt. Mulighetene er uendelige!

KAMPANJEN GJELDER FREM TIL 15.10.2020!

 

Nå kan denne skjermen glede barn og voksene i din barnehage! Promethean Activ Panel Nickel fåes i både 65" og 75". Prisene inkluderer mobilt skjermstativ, WiFi modul, lydplanke og frakt. Dersom du ønsker hjelp til montering vil dette tilkomme. Vi kan bidra både "onsite" og "remote". Ta kontakt med oss for mer informasjon eller en demo.

Send oss en mail: salg@intuy.no eller ring oss: 400 00 785.

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde.

Ringe oss?
400 00 785

KONTAKTE OSS?

 

T: +47 400 00 785

salg@intuy.no

 

SUPPORT

T: +47 400 00 785

support@intuy.no

BESØKE OSS?

 

Intuy AS

Haugåsstubben 10 

4016 Stavanger

 

Sjølundvegen 3

9016 TROMSØ

 

SENDE OSS NOE?

 

Intuy AS
Haugåsstubben 10

4016 Stavanger

 

Org: 991 626 433

Bank: 4750.27.78087

 

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde. Personvernerklæring

© 2015-2021 Intuy AS 

Alle rettigheter.