POLYCOM

POLY

Samarbeid overalt, uten noen kompromisser! Polycom leverer sterke og fullintegrerte løsninger til alle formål. Enten du har behov for en komplett løsning i et stort møterom eller en personlig løsning med kompabilitet mot Lync. Vi er her for deg og skreddersyr løsningen etter dine behov og krav til funksjonalitet. Ring oss eller ta kontakt med oss via kontaktskjema under for mer informasjon om løsninger fra Polycom og AV Fusion. Møt mennesker ansikt til ansikt, uansett hvor du er!

GROUP-SERIEN!

 

Group er tradisjonell videokonferanse kombinert med full integrasjonsmulighet mot Lync og Business for Skype. Dette er løsningen for deg som ikke vil fire på kvalitetskravene i dine videomøter. Group-serien har modeller som passer fra det lille møterommet til store styrerom og auditorium. Det brukervennlige touch-panelet gjør det enkelt for alle å ta i bruk systemet. I tillegg kan Group betjenes fra en PC eller Crestron styresystem, helt avhengig av hvordan du ønsker at møterommet og løsningene skal fungere for at du og dine ansatte skal få best mulig utnyttelse av investeringen.

Group er tradisjonell videokonferanse kombinert med full integrasjonsmulighet mot Lync og Business for Skype.

PERSONLIG LØSNING!

 

Enten du ønsker en enkel videokonferanseløsning integrert i din laptop eller du stiller høye krav til bilde og lyd også når du sitter på kontoret har Polycom en løsning som dekker akkurat ditt behov. Ta en prat med en av våre konsulenter for å lære mer om hva vi tilbyr og hva som vil passe best for at din hverdag skal bli så effektiv som mulig. Vi er her for deg og skreddersyr løsningen etter dine krav behov og krav til funksjonalitet. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Vi er tilgjengelig både via telefon og video.

Group er tradisjonell videokonferanse kombinert med full integrasjonsmulighet mot Lync og Business for Skype.

HILS PÅ TRIO!

 

Trio gir ditt telefonmøte en helt ny dimensjon med sin uovertrufne lydkvalitet med Polycoms unike støykansellering innebygget. Enheten kan kobles opp via USB, Bluetooth, NFC eller IP og får strøm via ethernettet, noe som kan oppsummeres med at den enkelt kan kobles til de aller fleste bærere. Trio passer selvsagt til Lync, Skype for Business og Office 365 Cloud PBX og integreres enkelt med Microsoft kalender. Trio kan utvides med flere mikrofoner for virkelig store møterom og kan også utstyres med HD kamera og benyttes for videokonferanser.

 

Trio gir ditt telefonmøte en helt ny dimensjon med sin uovertrufne lydkvalitet med Polycoms unike støykansellering innebygget. Enheten kan kobles opp via USB, Bluetooth, NFC eller IP og får strøm via ethernettet, noe som kan oppsummeres med at den enkelt k

POLYCOM ER BEST PÅ LYD!

 

Selv om hvert fjerde online møte inneholder video, så er lyd fortsatt den mest kritiske faktoren for at et møte skal bli en suksess. Det betyr selvsagt ikke at man vil kompromisse på bildekvaliteten, og det har da heller aldri Polycom gjort. Og det er når du kombinerer HD lyd med HD bilder med elektronisk dokumentdeling at møtene dine oppnår optimal effekt. Det direkte samarbeidet mellom Polycom og Microsoft har medført en lang rekke produkter rettet mot bedrifter som benytter Lync og Skype for Business slik at du oppnår en brukeropplevelse utover det ordinære. 

Soundstation
 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

 

Informasjon du oppgir til AV Fusion Norge AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde.

Kontakt oss her:
400 00 785

KONTAKTE OSS?

 

T: +47 400 00 785

salg@intuy.no

 

SUPPORT

T: +47 400 00 785

support@intuy.no

BESØKE OSS?

 

Intuy AS

Haugåsstubben 10 

4016 Stavanger

 

Hjalmar Johansens gate 25

9007 TROMSØ

 

SENDE OSS NOE?

 

Intuy AS
Haugåsstubben 10

4016 Stavanger

 

Org: 991 626 433

Bank: 4750.27.78087

 

Informasjon du oppgir til Intuy AS deles ikke med tredjepart uten forhåndssamtykke fra deg som kunde.

© 2015-2019 Intuy AS 

Alle rettigheter.