POLY

 

Samarbeid overalt, uten noen kompromisser! Polycom leverer sterke og fullintegrerte løsninger til alle formål. Enten du har behov for en komplett løsning i et stort møterom eller en personlig løsning med kompabilitet mot Lync. Vi er her for deg og skreddersyr løsningen etter dine behov og krav til funksjonalitet. Ring oss eller ta kontakt med oss via kontaktskjema under for mer informasjon om løsninger fra Polycom og AV Fusion. Møt mennesker ansikt til ansikt, uansett hvor du er!

NYHET | X-SERIEN!

 

Hils på den helt nye X-serien fra Poly. 1 eller 2 skjermer, Teams integrasjon, BYOD... Du velger det som passer dine behov best. Lyd og bilde kvalitet i verdensklasse. Disse løsningene passer bra i små rom, mellomstore rom og store rom. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

Studio-X30-Matt-3.jpg
studio-x50-tc8.png

POLY STUDIO - BYOD!

Poly Studio er et fantastisk BYOD system! Bruk din plattform og koble opp møte slik du er vant til fra din laptop. Systemet sikrer deg lyd og bildekvalitet i verdensklasse. Ta kontakt for mer informasjon. En meget god løsning i små og mellomstore møterom.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

polycom-studio.png

POLY CALISTO 3200 - HØYTTALER OG MIKROFON I ETT.

 

Den nye ultrakompakte høyttalertelefonen med høy ytelse. Kombinerer moderne design med trådløs Bluetooth og USB-tilkobling – pakket inn med Poly HD Voice-kvalitet. Du får ultra skarp lyd, slik at dine kolleger ikke trenger å lene seg inn for å høre eller bli hørt. Poly NoiseBlock er en støyreduksjonsteknologi som automatisk demper mikrofonen når du slutter å snakke. Gi øyne og ører kvaliteten de fortjener – på kontoret eller hvor du eller oppholder deg.

calisto_3200_teams.png

PERSONLIG LØSNING!

 

Enten du ønsker en enkel videokonferanseløsning integrert i din laptop eller du stiller høye krav til bilde og lyd også når du sitter på kontoret har Polycom en løsning som dekker akkurat ditt behov. Ta en prat med en av våre konsulenter for å lære mer om hva vi tilbyr og hva som vil passe best for at din hverdag skal bli så effektiv som mulig. Vi er her for deg og skreddersyr løsningen etter dine krav behov og krav til funksjonalitet. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Vi er tilgjengelig både via telefon og video.

Group er tradisjonell videokonferanse kombinert med full integrasjonsmulighet mot Lync og Business for Skype.

HILS PÅ TRIO!

 

Trio gir ditt telefonmøte en helt ny dimensjon med sin uovertrufne lydkvalitet med Polycoms unike støykansellering innebygget. Enheten kan kobles opp via USB, Bluetooth, NFC eller IP og får strøm via ethernettet, noe som kan oppsummeres med at den enkelt kan kobles til de aller fleste bærere. Trio passer selvsagt til Lync, Skype for Business og Office 365 Cloud PBX og integreres enkelt med Microsoft kalender. Trio kan utvides med flere mikrofoner for virkelig store møterom og kan også utstyres med HD kamera og benyttes for videokonferanser.

 

Trio gir ditt telefonmøte en helt ny dimensjon med sin uovertrufne lydkvalitet med Polycoms unike støykansellering innebygget. Enheten kan kobles opp via USB, Bluetooth, NFC eller IP og får strøm via ethernettet, noe som kan oppsummeres med at den enkelt k

POLYCOM ER BEST PÅ LYD!

 

Selv om hvert fjerde online møte inneholder video, så er lyd fortsatt den mest kritiske faktoren for at et møte skal bli en suksess. Det betyr selvsagt ikke at man vil kompromisse på bildekvaliteten, og det har da heller aldri Polycom gjort. Og det er når du kombinerer HD lyd med HD bilder med elektronisk dokumentdeling at møtene dine oppnår optimal effekt. Det direkte samarbeidet mellom Polycom og Microsoft har medført en lang rekke produkter rettet mot bedrifter som benytter Lync og Skype for Business slik at du oppnår en brukeropplevelse utover det ordinære. 

Soundstation
 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

 

Meldingen din er sendt!