POLY

 

Samarbeid overalt, uten noen kompromisser! Polycom leverer sterke og fullintegrerte løsninger til alle formål. Enten du har behov for en komplett løsning i et stort møterom eller en personlig løsning med kapabilitet mot Microsoft Teams. Vi er her for deg og skreddersyr løsningen etter dine behov og krav til funksjonalitet. Ring oss eller ta kontakt med oss via kontaktskjema under for mer informasjon om løsninger fra Poly og Intuy. Møt mennesker ansikt til ansikt, uansett hvor du er!

KVALITETSLØFT PÅ HJEMMEKONTORET!

 

Hybrid arbeid er kommet for å bli. Nå kan du ha like gode møter på hjemmekontoret som du har på kontoret. Med Poly sin P og Sync-serie gir du hjemmekontoret et skikkelig løft.

P15.jpg
2923545_e2f4c7307cc6.jpg

POLY STUDIO - BYOD!

Poly Studio er et fantastisk BYOD system! Bruk din plattform og koble opp møte slik du er vant til fra din laptop. Systemet sikrer deg lyd og bildekvalitet i verdensklasse. Ta kontakt for mer informasjon. En meget god løsning i små og mellomstore møterom.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

polycom-studio.png

NYHET | X-SERIEN!

 

Hils på den helt nye X-serien fra Poly. 1 eller 2 skjermer, Teams integrasjon, BYOD... Du velger det som passer dine behov best. Lyd og bilde kvalitet i verdensklasse. Disse løsningene passer bra i små rom, mellomstore rom og store rom. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

Studio-X30-Matt-3.jpg
studio-x50-tc8.png
 

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne.

 

Meldingen din er sendt!