ql0H6Z4z.jpeg

INTUY AS SØKER NY AV-TEKNIKER PÅ ØSTLANDET.

VIL DU BLI VÅR NYE «STJERNE» PÅ TEKNISK?

 

Litt om oss:

 

INTUY er en norsk aktør innen fagfeltene lyd, bilde, videostrømming, infoskjermer og videokonferanse. INTUY er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner og spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner. Vi har i senere tid blitt leverandør av LED noe som også vil være et satsningsområde fremover. Vi har kontorer i Oslo, Tromsø og Stavanger. Vi vektlegger kompetanse og har derfor svært dyktige folk i vår stab.

 

INTUY er en liten bedrift med dyktige medarbeidere. Vi er et lite selskap med korte veier til endring og beslutning. Vi setter våre ære i å levere kvalitet og brukervennlighet (KOMPETENT) Vi veileder våre kunder i å gjøre rette valg, basert på behov (ÆRLIG) og strekker oss langt for å være raskt på plass og tilgjengelig (PARAT). Det har de siste årene også vært viktig for oss å være rådgiver for kunden, være tidlig inne i prosesser, veilede dem og ta fremtiden med inn i beslutninger. På den måten har vi sikret at våre kunder, på best mulig måte, har landet på en fremtidsrettet løsning med mange muligheter.  

 

I INTUY jobber det mennesker som kjenner stor stolthet til faget og det vi leverer. Vi tar vare på hverandre og har fokus på et godt arbeidsmiljø og mener resultater skapes gjennom gode relasjoner mellom mennesker.

 

Våre kjerneverdier: KÆP – KOMPETENT, ÆRLIG, PARAT

 

___________________________________________________________________________________________________________________

 

Hva vil det si å være tekniker i INTUY?

 

Selskapet er i vekst og vi har nå etablert oss på Østlandet. Vi søker i den forbindelse etter en ny AV-tekniker.

Som tekniker i INTUY «ØST» vil du få daglige utfordringer som vil knytte deg tettere til folkene du jobber sammen med og kundene du skal være i kontakt med. Som tekniker i INTUY har du et solid team i ryggen som vil støtte deg når du er ute for å gjøre en jobb hos både nye og eksisterende kunder. På Østlandet har vi allerede etablert store og små kunder som du vil få et solid forhold til gjennom installasjon av nye prosjekter samt service oppdrag og serviceavtaler. Til alle dine oppdrag disponerer du egen servicebil. Førerkort klasse B er påkrevd.

 

Din arbeidsplass vil være på det sentrale Østlandet, men du må regne med noe reisevirksomhet i ditt distrikt og vårt langstrakte land. Du behersker norsk skriftlig, så vel som muntlig.

 

Hvem er du?

Du er utadvendt og positiv. Du er over middels interessert i AV og evner å se de mange muligheter som ligger foran deg. Du er en god relasjonsbygger og ser verdien i å sette kunden først. Vi setter pris på at du er løsningsorientert og fleksibel.

Dine kvalifikasjoner: Gode PC kunnskaper og genuin interesse for lyd og bilde. Det er ønskelig med generell kompetanse innen nettverk og programmering (Crestron). Men dette er ikke et krav. Du har gjerne erfaring fra større prosjekter og du vektlegger struktur, kvalitet og effektivitet.

 

Vi garanterer at du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig da du vil jobbe i et kompetansesterkt miljø med stor takhøyde og en uformell tone.

 

 

#utadvendt #fremoverlent #resultatorientert #bransjeerfaring #relasjonsbygger #positiv #gripsjansen

 

Lyst til å søke?

 

Har du spørsmål eller ønsker du en prat, kan du ringe eller sende en mail til:

Daglig leder | Odd Kjartan Solset | 905 72 164 | oks@intuy.no.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

AV TEKNIKER JOBB.jpg